Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Освајањем 6. места у Другој регионалној лиги Исток, Кошаркашки клуб Југ из Врања, у претходној сезони, забележио је један од најлошијих резултата у својој богатој клупској историји.

Мислило се да је ту крај лошим резултатима, али освајањем последњег места у Летњој српској лиги Региона 8 у такмичењу ван конкуренције агонија је настављена. Годинама без управе клуба, препуштен само играчима или вољи појединаца, који немају додирне тачке са кошарком, познати клуб је доспео на најниже могуће гране. Са само једном победом и пет пораза, други тим Југа, је у конкуренцији других тимова Радника из Сурдулице, Радана из Лебана и Мораве из Владичиног Хана, убедљиво био последњи на табели, и тако наставио вишегодишњу агонију овог спорта у граду. Боје Југа у овом такмичењу бранили су играчи Пантера из Врања, који су пререгистровани за градски клуб, јер Југ годинама нема млађе категорије, што се коси са правилима Кошаркашког савеза Србије. Најмање криви млади играчи овог тима су се борили колико су могли у сениорској конкуренцији, али се видело по резултатима да и они нису дорасли и оваквом најслабијем такмичењу. И док кошаркаши и кошаркашице Србије и српских клубова бележе одличне резултате на свим фронтовима, кошарка – Бренд Србије, у Врању је на маргинама.  

Тест

Friday the 19th. Спортски савез града Врања 2013.