Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

На терен ће први од свих врањских клубова, кошаркаши Југа у борби за бодове. Овог викенда наставља се шампионат у Првој мушкој регионалној лиги "Исток". Југ ће у недељу на свом паркету у Хали спортова у Врању дочекати једног од фаворита за титулу екипу Ниша.

Искусни нишки тим покушаће да лако дође до бодова у Врању, јер ће за противника имати млади тим Југа. У првом делу сезоне Ниш је на свом терену победио врањски тим, резултатом 68:43, па Нишлије очекују сигурну победу. Међутим фаворит на папиру не мора бити и на терену. Југ игра добро пред својим навијачима па се очекује да његови играчи пруже жесток отпор фаворизованом противнику. Утакмица се игра у недељу од 18 часова.

Парови 14. кола: Радник - Здравље Лесковац, Младост - Ртањ, Јабланица - Прокупље, Сокобања - Књажевац, Бор РТБ - Јуниор, Димитровград - Куршумлија.

Тест

Thursday the 25th. Спортски савез града Врања 2013.