Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

И други меч у наставку сезоне, кошаркаши Југа су изгубили. Овога пута поражени су у гостима, у Прокупљу од истоименог тима, резултатом 99:76. Врањски кошаркаши су добро отворили меч и прву четвртину су решили у своју корист, резултатом 22:19. Три поена разлике на крају првих десет минута порасло је на 15 поена предности, које су кошаркаши Југа имали на полувремену 53:38.

Танак играчки кадар и неискуство, а мора се рећи и обилата наклоност судија домаћем тиму, утицали су да се Прокупље врати у игру и да на крају трећег периода води са 3 коша разлике, 68:65. Без адекватних замена, кошаркаши Југа тотално су пали у четврој деоници коју су изгубили резултатом 31:11. Тако су се Прокупчани реванширали Врањанцима за висок пораз у Врању у првом делу сезоне. Брине једино податак да су кошаркаши Југа друго полувреме изгубили са невероватних 38 поена разлике, примили су 61 а дали само 23 поена. У наредном колу у Врању долази лидер на табели екипа Књажевца па тако Југ очекује још један тежек меч у борби за опстанак у Првој регионалној лиги Исток.

Тест

Thursday the 25th. Спортски савез града Врања 2013.