Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Три дана раније, због завршнице Купа Радивоја Кораћа у Нишу, кошаркаши Југа одиграли су меч 17. кола Прве регионалне лиге у Књажевцу, са истоименим тимом и изгубили резултатом 104:83. Резултат ове утакмице био је и очекиван, јер је Књажевац други на табели и јури пласман у Другу лигу и због чињенице да је Југ наступио без искусних Јовановића и Стевановића.

Резултат ове утакмице пао је у други план јер се у последњем минуту меча плејмејкер Југа, Ненад Савић теже повредио, па је морала да реагује здравствена служба медицинског центра у Књажевцу, која је упутила Савића у Клинички центар Ниш. На сву срећу, повреда младог плеја Југа, није толико озбиљна па је угануће лакта брзо санирано. Савићу предстоји неколико недеља мировања и рехабилитације. До повреде, Савић је био најбољи актер утакмице убацивши Књажевцу 24 поена. У тиму Југа капитен Стошић је постигао 18, а Петровић и Николић по 13 кошева. У екипи Књажевца центри Мићић са 22 и Савић са 17 поена били су најефикасни. Југ је тренутно девети на табели са 22 освојена бода и са утакмицом више. У наредном, 18. колу које је на програму 28. фебруара, Југ у Врању дочекује кошаркаше Јабланице из Медвеђе.

Тест

Thursday the 25th. Спортски савез града Врања 2013.