Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У оквиру 3. кола Прве одбојкашке лиге, екипа Врања је на гостовању у Смедереву савладала истоимену домаћу екипу 3:1, по сетовима 25:23, 25:21, 23:25 и 25:17. Врањанке настављају са сјајним играма у дебитантској прволигашкој сезони и после три кола имају 7 бодова и налазе се на трећем месту на табели. У наредном колу Врањанке гостују последњепласираној екипу Крагуј Раднички.

У трећем колу Друге мушке лиге Исток, одбојкаши Младости су на домаћем терену у Хали спортова у Врању поражени максималним резултатом 3:0 од екипе Озрен. Младост је после два одиграна меча без освојеног бода на последњем месту. Утакмицу другог кола против екипе Топличанин, ОК Младост није одиграо. У наредном колу Младост игра против градског ривала, екипе Врања која је одлично стартовала у текућем првенству.

Одбојкашки клуб Врање је и трећу утакмицу у овом шампионату решио у своју корист. врањанци су на гостовању у Прокупљу савладали екипу Топличанин 97 резултатом 3:1 и са максималних 9 бодова заузимају прву позицију на табели. 

Тест

Saturday the 20th. Спортски савез града Врања 2013.