Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Утакмице 7. кола одбојкашких првенства нису биле успешне за врањске клубове. Свој први пораз на домаћем терену и меч без освојеног бода доживеле су одбојкашице Врања у прволигашком друштву.

Оне су утакмицу 7. кола Прве лиге Србије одиграле у Врању против екипе ФОК-а из Новог Сада и претрпеле пораз 3:1. Након доброг старта и освојеног првог сета 25:17, пресудан је био други сет који су Врањанке изгубиле 27:25 и повреда техничара Емилије Махајловић, након чега су Новосађанке и трећи и четврти сет решиле у своју корист 25:15 и 25:22 и освојиле три бода.

Врањанке су након овог пораза на 4. месту са 14 бодова а у наредном колу гостују екипи Лесковац 98.

Након четири тријумфа на старту шампионата, трећи пораз у низу претрпели су и одбојкаши Врања. Они су утакмицу 7. кола Друге лиге Исток одиграли на домаћем терену против лидера на табели, екипе Хајдук Вељка, која је и даље без пораза у текућем првенству, и претрпели пораз резултатом 3:1. Врањанци су на 4. месту са 13 бодова, а у наредном колу гостују екипи Пирота.

Одбојкаши Младости су поражени у Врању од екипе СФС Борац из Параћина максималним резултатом 3:0. Младост у седам одиграних кола нема ниједан освојен сет и налазе се на последњем месту, наравно, без бодова. У наредном колу гостују другом тиму ОК Ниш. 

Тест

Friday the 19th. Спортски савез града Врања 2013.