Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

              Победом над Панчевом на квалификационом турниру у Новом Саду, стонотенисери Топ Спина из Врања пласирали су се у Прву лигу Србијe. После пуно перипетија, стонотенисери врањског Топ Спина су нови прволигаши. Успели су врањски стонотенисери, да победом од 4:1 над Панчевом на квалификационом турниру у Новом Саду, обезбеде улазак у виши ранг.

          Стонотенисери „Топ Спина“ из Врања нису успели у првом покушају да се домогну Прве лиге. Изгубили су на неутралном терену у Алексинцу од екипе „Зеленике“ из Кучева, резултатом 4:3, меч баража за попуну лиге.

                  У суботу су одигране све утакмице, последњег, 30. кола шампионата у Првој фудбалској лиги Србије. По одлуци Такмичарске комисије ове сезоне у српском фудбалу се не игра Плеј оф и Плеј аут, па су пласмани клубова добијени након завршетка регуларног дела сезоне. Врањски "Динамо" имао је сезону у којој није испунио зацртани циљ а то је био повратак у Супер лигу Србије.

              На састанку Организационог одбора овогодишњег „Видовданског турнира“, који је одржан 24. јуна 2020. Године, донета је Одлука да се он одложи због пандемије коронавируса. Организатори турнира, Спортски савез Града, Спортска хала а под покровитељством Града Врања, су водећи рачуна о безбедности учесника турнира донели овакву Одлуку. На турниру је требало да учествују екипе Основних и Средњих школа. Нови термин турнира биће нахнадно одређен.

          У организацији Спортског савеза Града Врања и Ј.У. „Спортска хала“ а под покровитељством града Врања биће по други пут одржан „Видовдански турнир“ у малом фудбалу за ученике основних и средњих школа.

Тест

Thursday the 9th. Спортски савез града Врања 2013.