Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

         Припреме за „Спортске дане Врања“ почеле су првим састанком на коме су одређене смернице за организацију . Спортски дани биће организовани од 10. до 20 јануара наредне године .

         Поразом у Неготину од Хајдук Вељка, резултатом 34:28, полувреме 17:12, рукометаши Врања 1957 су завршили сезону у Супер Б лиги. Врање 1957 дели девету позицију са Јагодином са по 7 бодова и оба клуба се налазе у зони испадања.

          Динамо није успео да победи фудбалере Жаркова у мечу 22 кола Прве лиге Србије на стадиону Јумка у Врању. Недељковић је постигао гол за вођство већ у 13 минуту. До краја полувремена резултат је изједначио играч Жаркова, Шишков. Гол за госте и за вођство постигао је Николић у 73 минуту. Поповић је изједначио на 2:2 и поставио коначан резултат.

           За викенд је у Прокупљу одржано Првенство Централне Србије у кик боксу у дисциплини К-1.Врањски кик боксери освојили су једну златну и две сребрне медаље

          Протеклог викенда завршен је јесењи део сезоне у фудбалској Зони „Југ“. Фудбалери „Врањске Бање“ су освојили друго а „Небески анђели“ су се пласирали на пето место табеле. Јесењи првак Зоне „Југ“ је „Пчиња“ из Трговишта која је освојила 42 бода.

Тест

Friday the 13th. Спортски савез града Врања 2013.