Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Актуелно

Резултати

 

 

 

 

 

 

 

Утакмицом са Моравцем из Печењевца и победом од 110:71, јуниорска селекција Југбаскета из Врања завршила је учешће у Летњој српској кошаркашкој лиги. По великој врућини у суботу у Хали спортова у Врању, изабраници Предрага Николића успели су да високом разликом савладају сениорски састав из Печењевца. Сви играчи су добили шансу на овом мечу, јер победа Југбаскета није долазила ни једног момента у питање. У прво деоници меча било је 28:17, на полувремену је био резултат 55:37, да би у трећој четвтини Југбаскет славио са 26:22 и на крају највећа разлика од 29:12. Пошто је други тим Југбаскета играо ово такмичење ван конкуренције, прво место и пласман у Другу регионалну лигу остварила је лесковачка Актавис академија. Југбаскет 2 је завршио такмичење на деоби другог места са 12 освојена бода.

А претходног викенда у Београду је одржана Кошаркашка баскет клиника на којој је било присуно преко 800 тренера из Јужне Европе. Учешће на овом семинару био је услов за стицање дозвола за рад, по Закону о спорту, за сезону 2017/18. Тренери Југбаскета из Врања били су на Клиници и слушали су предавања: Душка Вујошевића, селектора Босне и Херцеговине, Ђоана Плазе, тренера шпанске Уникахе, тренера универѕитета Кливленд, Кентаки и Тулсе, Дениса Фелтона и кондиционог тренера Партизана, Филипа Манојловића.

Кошаркашима Југбаскета следи пауза од око месец дана а онда почињу припреме за нову сезону. У плану је формирање респектабилног састава и покушај уласка у виши ранг, као и учешће млађих селекција клуба у квалитетним лигама Србије.

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 234 гостију и нема пријављених чланова

Тест

Saturday the 20th. Спортски савез града Врања 2013. Hostgator coupon