Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Актуелно

Резултати

 

 

 

 

 

 

 

  На почетку шампионата у новооформљеној Другој футсал лиги, фудбалери „Врања“ поражени су синоћ у Горњем Милановцу од „Металац Колорада“, резултатом 5:3, полувреме 3:1. Некадашњи прволигаш, „Врање“ отишао је у госте екипи која је некад и сама била члан елитне лиге малог фудбала у Србији,  и због неефикасности није се вратила са овог гостовања макар, са освојеним једним бодом. Домаћин је у првом полувремену повео са 3:1, уз велики број пропуштених прилика Врањанаца. У другом делу меча боља игра играча из Врања па је средином друге деонице резултат на семафору гласио нерешено 3:3. Али опет мала непажња у одбрани гостујућег тима и „Металац Колорадо“ постиже још два гола за конаних 5:3. и за сва три бода. Голове за „Врање“ постигли су Игор Стојановић, два и Давор Тасић један. У 2. колу „Врање“ је опет гост и то екипи „Форума“ у Вршцу.

Резултати 1. кола: Викинг – Економист 3:5, Сопот – Форум 8:4, Пут инжењеринг – Пожаревац 2:2, САС – Винтерспорт 2:3, Металац Колорадо – Врање 5:3, Српска – Ивањица 1:3.

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 35 гостију и нема пријављених чланова

Тест

Saturday the 27th. Спортски савез града Врања 2013. Hostgator coupon