Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Актуелно

Резултати

 

 

 

 

 

 

 

   Једанаест врањских клубова за викенд играју мечеве за бодове и за боље пласмане на табелама својих лига.

     У Првој лиги Србије за фудбалере, „Динамо“ има једно од најтежих гостовања у првом делу шампионата. Одлази у госте „Металцу“ у Горњем Милановцу, екипи која је до скоро играла Супер лигу и клубу који преферира да се врати у елиту српског фудбала. Овај дерби 10. кола игра се у суботу у 14 сати и 30 минута на стадиону у Горњем Милановцу.

У зони Југ, „Небески анђели“ гости су „Будућности“ у Орашју а „Врањска Бања“ путује у Димитровград на мегдан „Балканском“. Оба наша клуба имају за противнике незгодне екипе, које играју добро на својим теренима и тешко препуштају бодове противницима. Утакмице су на програму у суботу у 15 часова.

    Клуб малог фудбала „Врање“ у недељу у 18 сати у Београду игра утакмицу 4. кола Друге футсал лиге. Противник им је екипа „Економиста“.  Врањанци имају шансе да се из српске престонице врате макар са једним освојеним бодом.

   Лидер на табели Супер Б рукометне лиге „Исток – Запад“, Рукометни клуб „Врање 1957“ у суботу у Хали спортова у Врању дочекује лесковачку „Дубочицу 54“. Меч се игра у 19. сати. Овај „Дерби Јужне пруге“ биће врло интересантан, јер оба тима желе врх табеле. У прошлој сезони „Дубочица“ је победила у Врању, али је сада однос снага промењен, па врањски тим у овом мечу има улогу апсолутног фаворита.

Рукометашице „Врања“, меч 4. кола Прве лиге „Исток“ играју у недељу од 17 сати у Спортској хали у „Лебану“ са „Раданом“. Млади врањски тим  своје боље резултате може очекивати тек у наредним сезонама.

    Утакмица 3. кола Прве  Регионалне лиге „Исток“ за кошаркаше „Југбаскета“ из Врања је од великог значаја за даљи ток шампионата. После два пораза, овај меч са „Јабланицом“ из Медвеђе, може бити прекретница за боље резултате у наставку првенства. Меч се игра вечерас у 17 сати у Хали спортова у Врању.

   „Дерби“ 2. кола Прве лиге игра се у суботу од 18 сати у малој сали Хале спортова у Врању. Састају се одбојкашице „Врања и „Београда“, две екипе које јуришају на пласам у Супер лигу. Иако је тек почетак првенства у ова два клуба не скривају амбиције за висок пласман.

У Другој лиги „Исток“ у 2. колу, одбојкаши „Врања“ гостују другом тиму „Ниша“, док одбојкашице „Панде“ у истој дворани „Чаир“ у Нишу играју са „Студентом“. Одбојкаши играју у недељу од 15 а одбојкашице од 17 сати.

    Стонотениски шампионат у Квалитетној лиги Регионалног стонотениског савеза Ниша, по први пут, ће се у овој сезони играти по турнирском систему. Први турнир је у недељу у Бору и одиграће се прва три кола шампионата. Стонотенисери „Врањског Топ спина“ ће играти са екипама: „Славујевац“ из Ниша, „Хајдук Вељко 2 „ из Неготина и „Дубочица“ из Лесковца.

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 20 гостију и нема пријављених чланова

Тест

Friday the 19th. Спортски савез града Врања 2013. Hostgator coupon