Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Актуелно

Резултати

 

 

 

 

 

 

 

Три клуба из Врања, којима су почела лигашка такмичења, у мечевима који су одиграни током викенда, нису освојили нити један бод. Два женска одбојкашка клуба, „Врање“ и „Панда“, нису освојили ни један сет, а кошаркаши „Југбаскета“ нису победили ни у једној четвртини меча са Димитровградом. Одбојкашице „Врања“ угостиле су „Уб“ у суботу у Врању у 14. колу Прве лиге Србије и изгубиле су утакмицу максималним резултатом 3:0 у сетовима. Колико су биле добре у прошлом првенству толико играју променљиво у текућем шампионату па су тренутно на 7. мету са 24 освојена бода. У мечу са „Убом“ освојиле су у првом 18, у другом 19 док су у трећем сету освојиле 20 поена и глатко изгубиле. И у наредном колу врањске одбојкашице играју на домаћем паркету, због замене домаћинства из првог дела сезоне, а у госте им долази „Фок“ из Новог Сада.

Ништа боље нису прошле ни одбојкашице „Панде“ у 13. колу Друге лиге „Исток“. Изгубиле су максималним резултатом 3:0 од нишког „Студента“ на домаћем терену. Други пораз у низу „Панда“ је доживела релативно лако, јер су освојиле 14 у првом, 20 у другом и 17 поена у трећем сету.  На табели су и даље друге са 27 бодова а у наредном колу одлазе у госте „Параћину“.

Катастрофу су доживели и кошаркаши „Југбаскета“ на свом терену од „Димитровграда“. После катастрофалне игре током читавог меча изгубили су врањски кошаркаши, резултатом 83:50 од солидне екипе из Димитровграда.  Нису гости били толико добри, колико је врањски  тим био лош. Овај „Дерби зачеља“ није имао резултатску неизвесност. Гости су прву деоницу добили резултатом 22:16. На полувремену је већ било 47:30 за „Димитроград“, да би на крају треће четвртине предност била увећана на 62:39. На крају велика 33 коша разлике. Неутренираност, недостатак снаге, слаба игра у одбрани, недостатак скока може скупо да кошта врањски тим. Ако се нешто не промени, „Југбаскет“ је поред „Радана „ из Лебана и већ испале „Младост Весне“ из Беле Паланке  главни кандидат за испадање из лиге. На табели је на 12. месту са 20  бодова. У наредном колу меч игра у Медвеђи са „Јабланицом“.

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 54 гостију и нема пријављених чланова

Тест

Friday the 19th. Спортски савез града Врања 2013. Hostgator coupon