Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Актуелно

Резултати

 

 

 

 

 

 

 

     У Београду на Првенству Србије, у дисциплини Лоу кик учествовали су кик боксери два врањска клуба, Јуниор и Врање. У конкуренцији

217 такмичара из 50 клуба из Србије, врањски кик боксери освојили су 2 сребрне и исто толико бронзаних медаља.

Сребрне медаље освојили су Ивана Давидовић у категорији до 65 килограма и њен клупски друг Марко Тасић у категорији до 54 килограма. Бронзана одличја припала су Андрији Стаманковићу у категорији до 60 килограма и Немањи Димчићу у категорији до 63, 5 килограма.

     Атлетичари из клуба Врањски маратонци, наступили су на маратону у Скопљу. Врањскиатлетичари наступили су у полумаратону, маратону, трци задовољства и штафетним тркама. Кристијан Стошић је у полумаратону освојио друго место, као и Драган Бојовић, који је такође био други у трци ветерана преко 60 година. У штафетној трци мешовити врањски тим заузео је пето место, док је у женској конкуренцији најуспешнија била Александра Кржалић, која је била двадесет трећа у конкуренцији од 1.000 атлетичарки. Наредна такмичења која очекују врањске атлетичаре су у Сомбору, Охриду, Кавадарцима и Струмици.

     Планинари врањског клуба Железничар 2016, освојили су један од највиших врхова планинског масива Анди у Јужној Америци. Врх Чачани који се налази на надморској висини од 6.075 метара освојили су Нинослав Трајковић, Зоран Ђорђевић и Владимир Ђорђевић.

     Такмичарка Шах клуба Врање, Софија Стојановић освојила је друго место на кадетском Првенству Србије. Она је , пре овога постала и првак Централне Србије за кадете.

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 112 гостију и нема пријављених чланова

Тест

Tuesday the 16th. Спортски савез града Врања 2013. Hostgator coupon