Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Актуелно

Резултати

 

 

 

 

 

 

 

     Врањски Динамо није успео да у дебитантској сезони обезбеди опстанак у фудбалској Супер лиги Србије. Резултат од 3:0 из Инђије био је превелик за врањске фудбалере, који су успели само да запрете и да победе Инђију, резултатом 2:0 у другом мечу баража за попуну Супер лиге.

Пред око 5.000 гледалаца у фантастичном амбијенту на стадиону Јумка у Врању, Динамо је победио, али није имао снаге да достигне Инђију, која се после 8 година вратила у елиту српског фудбала. Динамо је од почетка утакмице атаковао на гол голмана Инђије, Прековића, па су шансе пропустили, Павишић и Стевановић. Голгетер врањанаца, Димитров , постигао је гол у 16 минуту, али је он поништен из офсајда. Динамо је повео голом Димитрова у 43 минуту, који је лобовао голмана Инђијаца. И друго полувреме настављено је нападима Динама, али су се фудбалери Инђије зналачки бранили. Чим је ушао у игру у 63 минуту, Карапанџић је срушен у шеснаестерцу Инђије и то је био пенал за Динамо, који је у гол претворио Димитров. Гости су могли до гола у 85 минуту, када је нападач Инђије, Бастајић пребацио празан гол. На крају је утакмица завршена „Пировом победом“ Динама, али је Инђија славила улазак у Супер лигу. Динамо ће од наредне сезоне играти у Првој лиги Србије.

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 47 гостију и нема пријављених чланова

Тест

Friday the 19th. Спортски савез града Врања 2013. Hostgator coupon