Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Вечерас су у Хали спортова у Врању припреме за предстојеће првенствено такмичење Друге регионалне лиге Исток почели кошаркаши новоформираног клуба Југбаскет из Врања. На првом тренингу се одазвало око тридесетак играча, а очекује се долазак још 4-5 кошаркаша. Нови председник и тренер клуба, Предраг Николић ће након две недеље рада у Хали спортова одредити списак од 15-ак играча који ће наступати за врањски кошаркашки клуб у предстојећем шампионату. Комплетни припремни период, врањски кошаркаши ће одрадити у Врању, а након 15 дана кондиционог тренинга ће почети са одигравањем контролних утакмица са екипама из окружења, Моравом из Владичиног Хана, БСК-ом из Бујановца, Радником из Сурдулице и осталим клубовима.

Како је истакао нови тренер Николић, циљ новоформираног клуба је, првенствено, опстанак кошарке у Врању, а ни прво место и пласман у виши ранг није ван домета.

Екипу Југбаскета чине искусни играчи из Врања, са млађим играчима из врањских клубова Пантери, Економац и Николић акедемија. Председник и тренер Предраг Николић ће сарађивати са помоћним тренером Ненадом Петровићем, спортским директором Срђаном Николићем и тренером млађих категорија Марјаном Станојковићем. Секретар клуба ће бити Благоје Златановић.

Првенствено такмичење Друге регионалне лиге Исток почиње средином октобра.  

Тест

Friday the 19th. Спортски савез града Врања 2013.