Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У Другој лиги Исток, одбојкаши Младости победили су Борац у Параћину максималним резултатом 3:0 у сетовима, после одличне игре. Врањанци су тако истакли кандидатуру за висок пласман, јер тренутно деле прву позицију на табели са 6 освојених бодова са екипама Јагодине, Ниша и Радана из Лебана. У наредном 3. колу Младост дочекује у Врању Миленијум из Ниша.

 

Успешни су били и одбојкаши Врања у 2. колу Међуокружне лиге Лесковац. Победили су на свом терену, резултатом 3:1 у сетовима екипу Топличких витезова из Куршумлије. Следећег викенда, врањски одбојкаши играју меч у Сурдулици са истоименом екипом.

 

Једино су поражене одбојкашице Врања на гостовању у Бору, резултатом 3:1 у сетовима. Ове сезоне Врањанке играју променљиво па се тек очекује консолидација њихове форме а и резултата. Врање је добило само први сет против домаћих одбојкашица 18:25, али су следећа три изгубиле, други са 25:23, трећи 25:21 и четврти одлучујући резултатом 25:16. У трећем колу домаћин су Миленијуму из Ниша.

Тест

Saturday the 20th. Спортски савез града Врања 2013.