Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Играчице Женског рукометног клуба Врање, почеле су данас пре подне припреме за нову сезону у Првој лиги Србије за жене. Прошлогодишња, дебитантска сезона протекла је добро за врањски женски рукомет па ће тако и у предстојећем шампионату, врањске рукометашице играти у Првој лиги.

Руководиоцу тима, Војиславу Тасићу и помоћном тренеру и капитену екипе, Горици Крстић, на првом тренингу јавило се 14 рукометашица. Осталих седам ставиће се на распологању стручном штабу по повратку са годишњих одмора. Играчки кадар врањског тима није мењан, остао је исти из претходне сезоне, па ће то омогућити нашим девојкама да се брже уиграју и спремно дочекају почетак сезоне. На почетку припрема радиће се на кондицији и стицању снаге, а да би други део био заступљен са техничко тактичким варијантама и одигравањем контролних мечева. Цео ток припрема биће одржан у Хали спортова и Спортском центру у Врању. Првенство за рукометашице у Првој лиги почиње 21. септембра, када Врање на домећем паркету у првом колу дочекује Нишку Наису.

Тест

Thursday the 25th. Спортски савез града Врања 2013.