Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Такмичари Карате клуба Врање учествовали су на Првенству у организацији Карате федерације Јужне и Источне Србије, које је одржано у Прокупљу. Oрганизатор овог турнира, Карате клуб Топличанин и Карате савез Србије окупили су око 300 такмичара из 15 клубова региона.Карате клуб  Врање наступио је у дисциплинама ката и борби са 24 такмичара, који су освојили укупно 24 медаље. 

Злато у борбама припало је Милану Веселинову, Анђели и Страхињи Петровићу, Николи Савићу, Марјану Јанковићу, Николи Додићу и Марку Димовском. Прваци у катама постали су Марјан Јанковић, Огњен Јовчић, Петар Илић, Андреј Накић, Немања Радмановић и Богдан Станковић. Врањски каратисти освојили су и 5 сребрне и 4 бронзане медаље. У екипном пласману Карате клуб Врање освојио је 4. место на турниру. Следеће такмичење Врањанце очекује 12. и 13. октобра у Новом Саду.

Тест

Saturday the 20th. Спортски савез града Врања 2013.