Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

 После паузе због обавеза националне селекциje, утакмицама 3. кола се настављ шампионат у  малом фудбалу. Екипа Врања гостује нишком Коперникусу. Нишлије су, као и врањски тим,  без победе у прва два кола.

 

 У Нишкој фудбалској зони Динамо дочекује на стадиону Јумка Власину, некадашњег  друголигаша. Предност је на страни Динама и било би изненађење да Власотинчани освоје и  један бод у Врању. Утакмица се игра у недељу. 

 Кошаркаши Југа одлазе на гостовање Куршумлији у 5. колу Прве мушке регионалне лиге  Исток. Скор од две победе и два пораза даје наду врањском тиму да може до бодова на увек  тешком гостовању у Куршумлији, која је слабије пласирана од Југа. Резултат овог меча у многоме зависи у ком ће саставу Југ наступити.

 

Врање 1957 у Првој рукометној лиги Исток домаћин је Радничком 1951. Ради се о две, по квалитету, приблжне екипе па се очекује неизвесна утакмица. Врањанци су благи фаворити. Утакмица се игра у Хали спортова у суботу од 19 сати.

И рукометашице Врања играју на свом терену другу утакмицу за редом. После прве победе у дуелу са Ђердапом из Кладова дочекују тим Пирота, који се бори за улазак у виши ранг. Врањанке имају минималне шансе да победе у овом мечу.

Дупли одбојкашки програм за викенд у малој сали Хале спортова. Одбојкаши Младости и одбојкашице Врања дочекују мушки и женски тим Миленијума из Ниша у 3. колу Друге лиге Исток. Одбојкаши Врања путују на мегдан Сурдулици у мечу редовног кола Међуокружне лиге Лесковац.

Овог викенда играју и стонотенисери Врања, лидери на друголигашкој табели. Дочекују комшије из Лесковца, тим Дубочице у мечу Друге лиге групе Југ.

 

Кик боксери из два врањска клуба, Јуниор и Врање, ће у недељу, у свим узрастима, учествовати на државном првенству централне Србије које се одржава у Трстенику у дисциплини фул контакт. Укупно путује 19 такмичара. 

Тест

Saturday the 20th. Спортски савез града Врања 2013.