Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

 У 14. колу Нишке фудбалске зоне , Динамо дочекује екипу Буковика, дебитанта у лиги. После  пораза од Будућности у Поповцу, ова утакмица биће поправни испит за врањске фудбалере.  Мораће да победе, како би и даље остали на врху табеле Нишке фудбалске зоне.

 

 Са новајлијом у Првој Футсал лиги, Новим Пазаром играју и фудбалери ГКМФ Врање. Победа  од 8:1 над Колубаром улила им је наду да су пребродили резултатску кризу и да ће играти на  нивоу из пртетходне сезоне. Нови Пазар је увек тешко гостовање па ће се видети да ли су  Врањанци спремни за велика искушења. 

Три победе и три пораза биланс је кошаркаша Југа у шампионату Прве мушке регионалне лиге Исток. Тријумфи су остварени на домаћем а порази на гостујућим теренима. У суботу Југ гостује Бору РТБ, тиму састављеном од искусних играча и једном од претендената на висок пласман.

Рукометаши Врања 1957, после испадања из Купа Србије сву пажњу усмериће на првенство у Првој лиги Исток. Дерби у Бујановцу са БСК Хебом увек је резултаски неизвестан ма где се ова два клуба налазила на табели.

Рукометашице Врања су прошле недеље завршиле први део првенства на предпоследњем месту са 2 бода и само једном победом.

Пето коло Друге лиге Исток за одбојкаше доноси меч у Врању између Младости и Десетке из Ниша. Одбојкашице ће шансу за бег са дна табеле тражити у дуелу са Мајданпеком. А одбојкаши Врања у 5. колу МОЛ Лесковац играју у Бујановцу са Јуниором.

 

Стонотениско првенство Друге лиге Југ наставља се 30. новембра.

Тест

Friday the 19th. Спортски савез града Врања 2013.