Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

 Утакмицом 15. кола у Бујановцу са БСК, врањски Динамо завршава успешну полусезону у  Нишкој фудбалској зони.

Титула јесењег првака обезбеђена је у претпоследњем колу  победом над Буковиком у Врању, па се на мечу у Бујановцу очекује утакмица за  надаигравање. БСК је у средини табеле, а у оваквим комшијским одмеравањима снага,  резултат је увек неизвестан.

 Сваки бод за клуб малог фудбала Врање у наредним мечевима је злата вредан. Пораз од  новајлије у Првој Футсал лиги, Новог Пазара додатно је закомпликовао ситуацију на табели  Врањанцима, па се у дуелу са екипом Калче мора играти на победу. 

Југ у Првој мушкој регионалној лиги дочекује дебитанта у овом рангу, Сокобању. Тим Сокобање састављен је од искусних кошаркаша, али је предност на страни кошаркаша Југа. Југ игра добро на домаћем терену па се очекује њихова 4. победа.

Рукометаши Врања дочекују Дубочицу 54 из Лесковца, са којом су пре недељу дана одмерили снаге у Куп такмичењу. Тада је победа припала Лесковчанима а сада из табора Врањанаца очекују супротан резултат.

Одбојкаши Младости и други меч за редом играју на домаћем паркету. После прошлонедељног пораза од нишке Десетке у госте им долази такође неугодан Радан из Лебана. Одбојкашице Врања играју са Лесковцем 016 у Врању и очекују другу победу у низу. Одбојкаши Врања гостују у Прешеву Флаки и не би требало да имају већих проблема за освајање сва три бода.

Због утакмица млађих категорија, стонотениски клуб  Врање играће у суботу у Врању са Борцем из Чачка меч 7. кола Друге лиге Југ, а не како је календаром предвиђено 30. новембра.

Овог викенда и 19 такмичара из два врањска кик бокс клуба, Јуниор и Врање, очекују борбе. У суботу је у Алексинцу првенство Србије Б класе у фулконтакту на коме ће учествовати три врањска такмичара. У недељу, у истом граду, је првенство Србије А класе у фулконтакту и првенство централне Србије за јуниоре, кадете и пионире на коме учествују 16 кикбоксера из Врања. 

Тест

Thursday the 18th. Спортски савез града Врања 2013.