Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

На Државном првенству у кик боксу за јуниоре и кадете, одржаном у недељу у Панчеву, учествовало је 132 такмичара из 31 клуба.

У недељу ће у Панчеву бити одржано Државно првенство у кик боксу за јуниоре и кадете  на коме ће учествовати и четири такмичара из Врања.

Сениорска кик бокс репрезентација Србије учествоваће на Европском првенству у Марибору од 23. до 30. октобра. Селектор националног састава је на списку од 23 репрезентативаца уврстио и двоје Врањанаца. У дисциплини лоу кик ће се борити Ивана Давидовић, у категорији до 56 килограма и Фазлија Реџепи (57кг). 

Двоје Врањанаца су освојили бронзане медаље за репрезентацију Србије на Европском првенству у кик боксу које се одржава у Словенији.

Сениорска кик бокс репрезентација Србије сутра на Тари почиње припреме за Европско првенство које се крајем месеца одржава у Словенији. У саставу националне селекције, која ће на Тари боравити до 22. октобра, биће и двоје такмичара из Врања, Ивана Давидовић и Фазлија Реџепи. 

Поткатегорије

Тест

Friday the 19th. Спортски савез града Врања 2013.