Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

          У првом колу Прве лиге Србије, врањски „Динамо“ изгубио је у Београду од „Графичара“, са 2:0, док су у првом колу Зоне „Југ“ фудбалери „Врањске Бање“ победили идентичним резултатом „Алакинце“ а „Небески анђели“ су славили са 2:1 над екипом „Грацко“.

Прво полувреме меча „Графичар“ – „Динамо“ донело је победу београдском тиму. У петом минуту, Побулић је погодио за 1:0, да би тачку на и ставио Марјановић у 22 минуту утакмице. Врањски фудбалери су надиграни у првој деоници меча и нису успели да успоставе равнотежу на терену. У другом полувремену је врањски тим могао до изједначења преко Баждаревића и Радочаја, али је могао и „Графичар“ да повећа вођство. Јелић из „Динама“је искључен због два жута картона а и тројица играча су морала због повреда пре краја у свлачионицу. „Динамо у другом колу дочекује „Колубару“ из Лазаревца. На почетку сезоне у фудбалској Зони Југ, Врањска Бања је савладала на свом терену Алакинце са 2:0. Док су Небески Анђели тријумфовали, као домаћин, над екипом Грацко, резултатом 2:1. У 2. колу , Врањска Бања иде у госте Пустој реци у Бојнику а Небески анђели и други узастопни меч играју као домаћини са екипом Чекмина.

Тест

Thursday the 25th. Спортски савез града Врања 2013.