Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

            Динамо је изгубио у Београду од ИМТ са 3:0, док је Врањска Бања ремизирала на свом терену са Будућношћу из Орашја а бод су освојили Небески анђели у Медвеђи против Јабланице. Наставља се агонија Динама на почетку шампионата у Првој фудбалској лиги Србије. После пораза од Графичара и Колубаре и новајлија ИМТ је победио врањски тим. Резултат је био 3:0.,полувреме 1:0. Иако су играли без капитена и најбољег играча, Стевановића, који је повређен, врањски фудбалери нису успели да се супроставе тиму који је од ове сезоне у Првој лиги Србије. Голове за ИМТ поостигли су Терзић, два у 34 и 49 минуту и Лукић у 84 минуту утакмице. На табели са максималним учинком од 9 бодова води Кабелиз Новог Сада а од другог до четвртог места су са по 7 бодова: Графичар, Будућност из Добановаца и Јагодина. На зачељу табеле са по једним освојеним бодом су: Слога из Краљева, Железничар из Панчева и Дубочица из Лесковца. Динамо је последњи, осамнаести без иједног освојеног бода. Првенство се наставља наредног викенда, када Динаму у госте долази крушевачки Трајал.

   По један бод су зонаши из Пчињског округа освојили у 3 колу шампионата. Небески анђели су играли нерешено 1:1 у Медвеђи са Јаблаицом, док су идентичан резултат постигли фудбалери Врањске Бање у дуелу са екипом Будућност из Орашја. Небески анђели деле друго место на табели Зоне Југ са 7 бодова, док је Врањска Бања седма са 4 освојена бода. У наредном колу, Небески анђели дочекују Светлост а Врањска Бања гостује Житорађи.

Припремајући се за почетак шампионата у Првој лиги Србије, Клуб малог фудбала Врање одиграо је први контролни меч. Играли су врањски фудбалери у Лесковцу са истоименим тимом и победили су резултатом 5:2. Стрелци за Врање били су: Трајковић, Тасић, Стојковић, Милосављевић и Стојановић. Сутра у Хали спортова у Врању, без присуства публике, КМФ Врање игра другу пријатељску утакмицу а гост им је Јастребац из Блаца. Првенство у Првој лиги Србије у малом фудбалу почиње 26 септембра.

Тест

Saturday the 20th. Спортски савез града Врања 2013.