Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

         Фудбалери Будућности из Добановаца победили су Динамо на стадиону Јумка у Врању, у 6 колу Прве лиге Србије, резултатом 3:2, полувреме 2:1 за Динамо.Катастрофалне грешке фудбалера Динама кумовале су овом поразу врањског тима, иако екипа из Добановаца није била бољи ривал.

Као и у претходном мечу у Врању против Трајала, гости су први дошли у вођство. Динамо је на почетку меча имао теренску иницијативу, нападао је на гол Катића, али његови фудбалери нису успевали да погоде мрежу голмана гостујућег тима. И онда хладан туш на стадиону Јумка у Врању. Штопер Динама Јелић катастрофално греши и кратко враћа лопту свом голману Ивановићу са центра игралишта, утрчава у празан простор Вуковић и неометан шаље лопту у мрежу Динама. Динамо наставља и после вођства гостију са нападима и само после 3 минута ,изједначење. Одбрамбени играч Будућности, Ђорђевић греши и кратко испуцава лопту до Кече, који са десетак метара погађа за изједначење. Две велике прилике виђене су до вођства Динама. Најпре је гостујући играч, Ђорђевић замало био непрецизан а онда и на другој страни не погађа Радочај. Динамо води у 27 минуту, када једну одбијену лопту, Недељковић са 40 метара лобује истрчалог Катића за вођство врањског тима. Одмах после постигнутог гола, тренер Динама мења стрелца Недељковића а који минут касније повређен јеи капитен Стевановић и он је на носилима изнет са терена. Уместо Стевановића у игру је ушао Илић.

У другом полувремену иста слика на терену, Динамо напада а Будућност даје голове. У 50 минуту један шут са двадесетак метара завршава у доњем десном углу голмана Динама Ивановића и то је поравњање резултата. Стрелац је био Илић. Десет минута касније Тумбас главом није донео вођство врањском тиму. Гости воде са 3:2 у 68 минуту, када је истрчали голман Динама Ивановић лоше испуцао лопту до Иванчевића, коме није било тешко да погоди празан гол. У 78 минуту играч Динама Спасић удара главом Добријевића и добија директан црвени картон а након протеста у свлачионицу је послат и тренер Антић. Динамо је могао до изједначења , али је Димитров погодио пречку. Могли су и гости да повећају предност до краја утакмице, али је стопостотну шансу прокоцкао Емеке. На крају велика радост гостујућих фудбалера.

Динамо већ у среду игра у Новом Саду са Кабелом.

У Зони Југ, Небески анђели су савладали Јединство из Горњег Стопања, резултатом 2:0, док је Врањска Бања победила у Грделици домаће Jединство са 4:2.

Тест

Friday the 19th. Спортски савез града Врања 2013.