Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

          Јагодина је победила Динамо у Врању на стадиону Јумка, у 8 колу Прве фудбалске лиге Србије. У бледој игри оба тима, пред празним трибинама, Јагодина је голом Илића у 29 минуту првог полувремена освојила сва три бода.

Динамови фуднбалери су се прописно обрукали. Без идеја у нападу,са слабом одбраном не могу се освајати важни бодови у првенству. Гости су препустили теренску иницијативу играчима Динама, али су вребали шансу из контранапада. Њихова одбрана била је врло стамена на челу са голманом Весићем, који је све опасности по своју мрежу лако отклањао. Да утакмица није била лепа ни за око показује и податак да је први шут на гол упутио играч Динама Ћурчић тек у 17 минуту утакмице. Прво полувреме било је садржајније од другог па је било више акција које су могле да донесу погодке, али су стрелци били нерасположени. Јагодина је запретила преко Стојановића у 20 минуту и у 29 минуту, када има је поништен гол постигнут из офсајд позиције. Динамо је имао највећу шансу на утакмици у 37 минуту, када је после центаршута Јовановића, Тумбас слабо реаговао и прокоцкао стопостотну прилику за гол. Меч је решен када је Илић једну дубинску лопту примио на негде 30 метара од гола Динама, неуспела офсајд замка задње линије домаћег тима и Илићу није било тешко да испод голмана Динама, Ивановића пошаље лопту у мрежу. Тренер Динама Антић морао је већ у 35 минуту да направи принудну измену када је повређеног Вешковца заменио Илић. У другом полувремену још сиромашнија игра оба тима. Динамо има јалову иницијативу, Јагодина се успешно брани и само су два момента у другом делу меча завредела пажњу. Динамо је после осам одиграних кола последњи на табели Прве лиге са само 3 освојена бода, са једном победом и седам пораза. Пчињски дерби у Зони Југ у 7 колу завршен је мирољубивим резултатом 1:1. Врањска Бања и Небески анђели су поделили бодове . Слога из Лесковца је прва на табели и ина предност од 3 бода у односу на Небеске анђеле. Врањска Бања је девета на табели. Почетак шампионата у Првој Футсал лиги није био успешан за фудбалере Врања. Изгубили су меч у Новом Пазару, резултатом 4:1, полувреме 1:о. Иако су се надали освајању макар једног бода, врањски фудбалери су доживели висок пораз. У другом колу у Врању долази екипа Коњарника из Београда.

Тест

Friday the 19th. Спортски савез града Врања 2013.