Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

          Врањски клубови у мечевима шампионата, који су играни за викенд, остварили су само једну победу и шест пута су били поражени. Од могућег 21 бода освојили су само 4 и то ако се рачуна 1 бод одбојкашица „Врања“ у поразу од „Роде“.

     „Динамо“ је изгубио и осми пут у првенству Прве лиге Србије. Пораз који је можда био и очекиван јер их је победио другопласирани „Раднички“ у Крагујевцу, резултатом 2:0. „Раднички“ и „Кабел“ воде трку за првака лиге, а „Динаму“, као ствари стоје, предстоји грчевита борба за опстанак. Врањски тим је последњи на табели са само једном победом. У недељу на стадиону „Јумка“ у Врању гостује „Железничар“ из Панчева.

     Зонаши су освојили само један бод. Иако су важили за фаворита у мечу 8 кола фудбалске Зоне „Југ“, фудбалери „Небеских анђела“ су играли само 2:2 са „Косаницом“ из Куршумлије. „Врањска Бања“ изгубила је у Чекмину, резултатом 4:2 од истоименог домаћег тима. „Слога“ из Лесковца је прва на табели Зоне „Југ“ са 21 бодом, док су „Небески анђели“ други са 16 бодова. „Врањска Бања“ је на 11 месту и сакупила је 9 бодова. У 9 колу шампионата, „Врањска Бања“ дочекује „Јабланицу“ из Медвеђе а „Небески анђели“ гостују тиму „Јединствa “ у Бoшњацу.

     У 2 колу Прве Футсал лиге, КМФ „Врање“ савладао је на свом паркету екипу „Коњарник“ из Београда, резултатом 4:1. Овом победом, врањски фудбалери су се искупили за пораз у првом колу у Новом Пазару. „Нови Пазар“ и „Винтер Спорт“ имају максималан учинак, „Врање“ је пето на танбели са 3 бода а без бодова су: „Економац“, „Калча“,“Земун“ и „Нова Пазова“. У Наредном колу „Врање“ гостује „Црвеној Звезди“ у Београду.

     Сва три врањска одбојкашка клуба изгубила су мечеве 1 кола првенства. ЖОК“Врање“ је изгубио од београдске „Роде“ на свом терену , већ добијен меч, резултатом 3:2. Много грешака у игри врањског тима, неке дискутабилне измене играчица и прокоцкано је вођство од 2:0 у стовима. У другом колу „Врање“ гостује у Смедереву. Одбојкаши „Врања“ глако су поражени од „Хајдук Вељка“ из Неготина са 3:0 у сетовима. Иако Друга мушка лига „Исток“ има мањи број клубова и у тој таквој лиги, врањски тим ће се, ако овако настави, борити за опстанак. Исто важи и за одбојкашице „Панде“, које су изгубиле од нишког „Студента“, резултатом 3:1 у сетовима. Одбојкаши у 2 колу играју у Прокупљу са „Топличанином 97“, док „Панда“ гостује „Лесковцу 98“.

     Кошаркаши „Пантера“ били су по распореду слободни у 1 колу Прве Регионалне лиге „Исток“. У 2 колу гостоваће „Димитровграду“. А у среду у 1 колу Купа „Радивоја Кораћа“, у Врању ће од 19 сати играти „Пантери“ и „Јабланица“ из Медвеђе.

    

Тест

Thursday the 18th. Спортски савез града Врања 2013.