Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

                Фудбалери и Стручни штаб, прволигаша, Фудбалског клуба „Динамо“ из Врања отишли су на припреме на Хрватско приморје у Медулин.

Тамо ће брусити форму за наставак првенства у Првој фудбалској лиги, где им предстоји грчавита борба за опстанак. Пред одлазак, јуче, су играли са „Дубочицом“ из Лесковца на Градском стадиону у Врању, први контролни меч и изгубили, резултатом 4:1. Овај сусрет је послужио тренерима оба тима да пруже шансу свим играчима, пред почетак припрема   .        Пре овог меча одржао је тренер „Динама“, Драган Антић, конференцију за штампу на Стадиону „Јумка“ и том приликом је рекао да ће у Медулину експедиција „Динама“ боравити до прве половине фебруара и да ће бити одиграно 6 контролних мечева. Генерална проба ће бити у Сремској Митровици са "Радничким", 13. фебруара. Играчки састав „Динама“ претрпео је мале измене, па је у клуб , тренутно ,дошло 3 играча, два голмана и један нападач из Крушевца, који је на проби и ићи ће на припреме са тимом. Из клуба су отишли Димитров и Јелић а суспендовани су Радочај и Јовановић. Са Радочајем је специфична ситуација. Он тренира са “Кабелом“ у Новом Саду иако има уговор са врањским прволигашем. До наставка првенства 20. фебруара има месец дана да се тим уигра и да спремно дочекају борбе за бодове.

Тест

Thursday the 18th. Спортски савез града Врања 2013.