Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Синоћ је на терену ОШ Предраг Девеџић у Врањској Бањи завршен први турнир у малом фудбалу на коме је учествовало 12 екипа. Победник овог турнира је екипа Воћари и кожар која је у финалном сусрету савладала Сим ауто резултатом 2:1.

У борби за треће место боља је била екипа Колосеум која је резултатом 6:2 победила тим Ми то тако.

Најбољи играч турнира је Игор Стојановић, док је најбољи голман Жикица Ристић. Са 10 голова, најбољи стрелац је Марко Станисављевић. Награду за фер плеј добила је екипа Врањске Бање. Специјално призање у виду плакете припало је Народном посланику Славиши Булатовићу који је био иницијатор за организовање овог турнира.

„Футсал Врањска Бања“ организовали су Град Врање, Градска општина Врањска Бања и Спортски савез Града Врања који је и урадио трибине за око 250 гледалаца које остају школи, купио мреже за голове, лопте и маркере за играче.

Осим доброг фудбала, љубитељи спорта који су посетили овогодишњи турнир у Врњаској Бањи могли су да посматрају и разне активности, аикидо демонстрације, такмичење у вучењу конопца, као и женски фудбал чија је промотерка била Кристина Антић, овогодишња мис каранфил девојче. 

Тест

Tuesday the 30th. Спортски савез града Врања 2013.