Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Пето коло шампионата Прве фудбалске лиге Србије доноси меч у недељу на стадиону Јумка у Врању између домаћег Динама и БСК Борче из београдског насеља. Тренер Динама, Драган Антић говорио је на конференцији за новинаре на стадиону Јумка о проблемима и стању у екипи пред меч са БСК Борчом.

„Ради се о врло јаком противнику, који је у врху табеле. Време је да покажемо колико вредимо баш у недељу против јаког противника. Наш највећи проблем је неуиграност, јер смо тотално изменили састав тима у односу на почетак припрема на Власини. Само смо у задње две недеље довели 6 нових играча. Да би побољшали ефикасност довели смо из Колубаре, Зорановића, а конкуренцију на голу појачаће новопридошли Весић. Имам проблеме јер ми појединци руше атмосферу у тиму. Сви они ће убрзо бити на излазним вратима Динама. Највише су ме разочарали Анђелковић и Ставрић. У тиму против БСК Борче неће бити повређених Зуцовића и Арсића. Имамо бољи тим од гостију из Београда  и можемо да освојимо сва три бода“.

Нови голгетер Динама, Зорновић, се полако уиграва са новим саиграчима:“Изузетно тешка утакмица. БСК Борча има 9 од могућих 12 бодова, али можемо до победе, јер овај тим заслужује бољи пласман“.

Са њим се слаже и голман Весић: “Динамо тренутно нема резултате али по рејтингу клуба и играча, наше место је у средини табеле“.

На крају обраћања новинарима, тренер и председник Динама, Драган Антић  је нагласио: „ Имамо и великих матерјалних проблема. Сваког дана стижу неплаћени рачуни у клуб, које није платила претходна управа. Јуче је стигао рачун на близу милион динара од неке грађевинске фирме која је изводила радове на стадину Јумка а то је део рачуна од око два милиона који је плаћен. Радови су урађени без уговора и расписаног тендера па нас овакве ситуације блокирају да несметано радимо“.

Утакмица Динамо – БСК Борча игра се у недељу на стадиону Јумка у 16 сати и 30 минута.

Тест

Tuesday the 30th. Спортски савез града Врања 2013.