Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Тако су одлучили делегати на ванредној Скупштини Фудбалског клуба „Динамо“ из Врања. На Скупштини је од 61 делегата присуствовало 34, који су изабрали нове органе клуба. Најпре су изгласане измене неких чланова Статута клуба, па ће тако у наредном периоду уместо досадашњих 9 Управни одбор „Динама“ имати 11 чланова, а Надзорни одбор уместо 3 имати 5 чланова.

Додат је и члан да се изабере и Председник и секретар Скупштине Фудбалског клуба „Динамо“ што су делегати једногласно прихватили. За председника Скупштине „Динама“ изабран је градоначелник Врања, Зоран Антић а за секретара Скупштине клуба, Ненад Стошић. Јавним гласањем за председника клуба изабран је помоћник градоначелника, Боривоје Антић а за Генералног секретара, Милош Антанасијевић, који је и до сада обављао ову функцију у „Динаму“. Поред председника клуба, Антића нови чланови Управног одбора су: Немања Нухијевић, Дарко Филиповић, Мирослав Костић, Срђан Декић, Љубиша Петковић, Ненад Јакшић, Игор Младеновић, а остављена су три места у Управном одбору за спонзоре и пријатеље клуба. У Надзорном одбору биће: Ненад Стајић, Андра Јовановић, Миодраг Антић, Владислав Васиљевић и Миодраг Димчић. Усвојен је и финансијски извештај клуба за период од 01. 01. 2013. до маја 2014. године. Такође је усвојен и извештај о раду млађих селекција клуба али није усвојен Извештај о раду првог тима и он ће морати накнадно да буде презентиран делегатима Скупштине на наредној седници, која ће бити, како је најављено, у августу .

Тест

Sunday the 28th. Спортски савез града Врања 2013.