Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Утакмица 1. кола Летње српске кошаркашке лиге између „Актависа“  и „Николић Академије“, одиграна у Лесковцу, ући ће у анале женске кошарке у Србији. Ово је била прва званична, такмичарска утакмица једног женског кошаркашког клуба из Врања, „Николић Академије“, која је одиграна.

Домаћин је био екипа „Актависа“, учесника женске кадетске Јадранске НЛБ лиге, којој је припала и победа, резултатом 65:45. Иако је на крају „Актавис“ славио са 20 кошева разлике, тако није било на терену хале „Сајмиште“ у Лесковцу. Пред око 100 гледалаца, кошаркашице из Врања су играле добро и посустале су само у финишу сусрету, па су искусне играчице домаћег тима то искористиле и подигле разлику на 20 поена. Мало је и неискуство утицало, па  врањске кошаркашице нису пружиле онолико колико објективно могу по свом квалитету. Најефикаснија у редовима „Актависа“ била је Филиповић са 27 постигнутих поена од тога 5 тројки, док су Емилија Трајковић и Анђела Стошић постигле по 13 кошева за „Николић Академију“. Међутим, резултат на овом мечу био је у другом плану, јер се играла прва утакмица за врањску женску кошарку. У другом колу Летње српске лиге, ЖКК “Николић Академија“ угостиће у суботу „Топличанина“ из Прокупља, који је играо Другу лигу. Утакмица ће се играти у сали Медицинско - Хемијске школе у Врању.

Тест

Thursday the 2nd. Спортски савез града Врања 2013.