Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У мечу четвртог кола Друге регионалне лиге Исток, кошаркаши Југа претрпели су други пораз у првенству у Власотинцу од истоимене екипе, резултатом 73:57.

Југ из Врања, који сезону игра са подмлађеним саставом пружио је жесток отпор екипи Власотинца, која је лидер на табели и има све четири победе у досадашњем делу шампионата.

Победника је одлучила дужа клупа домаћег тима и неискуство играча Југа, којима се не може ништа замерити. Југ је водио у првом полувремену са 6 поена разлике, јер су у прве две четвртине кош Власотинца засипали тројкама Радосављевић и Стојименовић. Трећа четвртина је пресудила и она је била најгора од свих на мечу за оба тима. Пет минута трећег периода ни једна екипа није постигла кош. Онда су домаћи кошаркаши убацили неколико тројки, а играчи Југа су први кош дали из једног искоришћеног слободног бацања на два и по минута пре краја трећег периода. Остала три коша,врањски кошаркаши постигли су у последњих 30 секунди треће четвртине, и то је било пресудно да се добије победник. Тренер Југа, Маринковић, је превише држао у игри јединог плејмејкера Милоша Петровића, који је рано, средином последње четвртине морао из игре због пет личних грешака и то је пресудило, као и неколико брзоплетих шутева играча Југа. На крају велика разлика за Власотинце. Југ има скор две победе и два пораза а у наредном колу домаћин је Хајдук Вељку из Неготина.

Тест

Saturday the 27th. Спортски савез града Врања 2013.