Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У Другој лиги за одбојкаше и одбојкашице одигране су утскмице 13. кола шампионата. Оба наша клуба, Младост и ЖОК Врање играли су пред својом публиком и поражени су максималним резултатом 3:0 у сетовима.

 

ОК Младост је изгубио од Јагодине у мечу у коме нису врањски одбојкаши имали шансу ни за један бод. Припретили су мало у трећем сету, али то је било све од њих. И даље су у средини табеле а у наредном колу гостују Десетки у Нишу.

Ништа боље нису прошле ни одбојкашице Врања у дуелу са Лесковцем 98. По сетовима 19:25, 22:25, 20:25 врањске одбојкашице биле су уз раме Лесковчанкама али за победу то није било довољно. И оне су даље на 7. месту табеле. У наредном колу гостују Мајданпеку.

Од одбојкашких клубова једино је ОК Врање славио у дуелу са Босилеградом. Овај меч одигран је у Врању јер Босилеград нема халу па и не чуди победа од 3:0 у сетовима у корист врањског тима. У мечу 14. кола Врање дочекује Јуниор из Бујановца.

Тест

Saturday the 27th. Спортски савез града Врања 2013.