Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Мушка и женска екипа Хајдук Вељка из Неготина дошла је у Врање на мегдан екипима Младости у мушкој и Врању у женској конкуренцији и освојила свих 6 бодова. Резултат је био идентичан на оба меча 3:1 у сетовима за Неготинце, иако су врањски тимови били фаворити пред ове сусрете 16. кола Друге лиге Исток.

Одбојкаши Младости су после глатког пораза у претходном колу у Лебану, доживели пораз и на свом терену па су и даље у доњем делу табеле. Од одбојкашица Врања се очекивала сигурна победа али су оне против разиграних Неготинки биле равноправне само у првом сету који су добиле са 25:20. Остали део меча припао је Хајдук Вељку, други сет 18:25, трећи 22:25 и четврти 17:25. У наредном мечу гостују Топличанину у Прокупљу.

Пријатно изненађењеприредили су одбојкаши Врања у дерби сусрету Међуокружне лиге Лесковац. Победили су главног конкурента, Дубочицу у Лесковцу са 3:0 у сетовима и преузели су прву позицију на табели.

Тест

Saturday the 27th. Спортски савез града Врања 2013.