Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Одбојкашице Младости из Врања и одбојкаши лесковачке Дубочице обезбедили су пласман у други степен такмичења за Куп Србије. Одбојкашице Младости победиле су резултатом 3:1 у сетовима своје колегинице из женског одбојкашког клуба Врање.

Нови дриуголигаш ЖОК Младост у свему је надвисио старијег друголигаша па су одбојкашице Младости први сет добиле са 25:22. Овим резултатом завршен је и четврти сет, да би се у другом играла разлика, а резултат је био 26:24 за Младост. Само је трећи сет припао одбојкашицама Врања, резултатом 25:19. Меч је био доста квалитетан, а посебну драж дао је ривалитет ова два клуба која ће у наступајућој сезони заједно играти у Другој лиги Исток,трећег по рангу такмичењу у Србији.

У суботу су у Врању одбојкаши Дубочице из Лесковца, такође резултатом 3:1 у сетовима победили мушки одбојкашки клуб Врање и избацили га из даљег такмичења за Куп Србије. У другу рунду Купа играће Младост и Дубочица.

Тест

Monday the 29th. Спортски савез града Врања 2013.