Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Овог викенда одигране су утакмице 2. кола Друге одбојкашке лиге група Исток. Женски одбојкашки клуб Врање забележио је и другу победу на гостовању саваладавши нишку Десетку 3:2.

Врањанке су одлично почеле нову сезону и са 5 бодова се налазе на другом месту, а у наредном колу играју дерби против Студента из Ниша који има исти број бодова и налази се на трећем месту.

Одбојкашице Младости из Врања оствариле су први тријумф у дебитантској сезони Друге лиге Исток савладавши екипу Куршумлије максималним резултатом 3:0. Младост је са 3 бода на 6. место а у наредном колу гостује последњепласираном Хајдук Вељку из Неготина.

Мушки одбојкашки клуб Врање је у Нишу поражен од домаће екипе Десетка 3:1 и са два пораза налази се на последњем месту.У следећм колу екипа Врања на домаћем терену дочекује Јагодину која је на првом месту без изгубљеног сета. 

Тест

Sunday the 28th. Спортски савез града Врања 2013.