Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У Нишкој фудбалској зони играју се утакмице 20. кола шампионата. Посрнули Динамо дочекује лесковачку Слогу на стадиону Јумка и ако жели и даље да држи прикључак за врх табеле мора да победи. Врањски фудбалери су фаворити у овом сусрету и треба очекивати победу. Али пласман у врх табеле тренутно не зависи од Динама и његових фудбалера, већ од Радана из Лебана и Балканског из Димитровграда и њихових резултата.

 

Последње коло у Првој Футсал лиги за Врање је или спас или селидба у Другу лигу. Меч са Смедеревом, Врањанци морају да победе, али опстанак Врања зависиће од резултата у Нишу између домаћег Вик Наисуса и Сас Марба из Зрењанина. Ако Нишлије победе Зрењанинце, резултат у Врању је без значаја, јер врањски клуб губи статус прволигаша, после неколико година.

Сличан сценарио очекује и кошаркаше Југа на гостовању у Зајечару, екипи Младост. Победа их оставља у лиги сигурно, пораз по неким рачуницама такође, али тад опстанак не зависи од њих. Како су играли други део сезоне, само 1 победа из 10 утакмица, може свашта да се деси. Спашава их и добар пласман клубова са нашег региона у Другој лиги, Мораве, Напредка и Пирота.

Рукометаши Врања 1957 гостују Дубочици 54 у Лесковцу и одлазе на мегдан Лесковчанима да се надигравају, јер између њих увек има великог ривалитета.

Прежаљене рукометашице Врања, играју утакмицу последњег кола на домаћем паркету са екипом РТБ Бор и завршиће једну од најгорих сезона у историји клуба. Без обзира у којој ће лиги играти на јесен остаће упамћено да су у скраћеној лиги, коло пре краја, победиле само једном, и да деле последње место на табели.

Одбојкашки клубови, у Другој лиги Исток, Младост игра у Нишу са истоименим лидером на табели док Женски одбојкашким клуб Врање гостује Топличанину у Прокупљу. Мушки клуб Врање у МОЛ Лесковац имаће лак задатак са Моравом из Владичиног Хана у Врању.

Стонотенисери Врања играју меч 17. кола Друге лиге Југ у Трстенику са Првом Петолетком.

Тест

Monday the 29th. Спортски савез града Врања 2013.