Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У Врању је одржано отворено Првенство у Bench press-u RAW i EQ по IPF правилима које је организовао Уједињени српски Powerlifting савез, а на коме је учествовало 70 такмичара из 12 клубова из Србије, као и гости из Македоније и са Косова и Метохије.

Учествовало је десет такмичара врањског Олимпа који су били веома успешни и освојили 8 златних, 2 сребрне и 2 бронзане медаље, као и два пехара. У категорији Women RAW до 66 кг Тања Златановић је освојила златну медаљу и бронзу за апсолутно најјачу жену. Милица Мирковић је освојила злато у категорији Subjunior RAW до 52 кг, док је Игор Јовановић освојио две златне медаље у категорји M1 RAW до 93 кг и као најјачи мушкарац где је освојио и пехар. Златне медаље су још освојили Беанко Живковић, Бранислав Станковић и Никола Миљковић који је освојио две златне и бронзану медаљу за апсолутно најјачег у категорји EQ. Сребрне медаље су освојили Бошко Бошковић и Мемања Стојиљковић, док је Предраг Станковић био четврти, а Милош Ристић на шестом месту. Председник и тренер врањског Олимпа, Ранко Радан добио је диплому и пехар за освојено друго место врањског клуба. 

Тест

Monday the 29th. Спортски савез града Врања 2013.