Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Проглашењем најбољих у Хотелу Врање, завршене су радничко-спортске игре за 2014. годину које је организовао Самостални синдикат Града Врања. Победник у генералном пласману је, као и прошле године, колектив Спортског савеза Града Врања.

Самостални синдикат је организовао такмичења у малом фудбалу, одбојци, стоном тенису, кошарци, баскету, шаху и пикаду у мушкој и женској конкуренцији, а Спортски савез Града Врања је у свим дисциплинама освојио једно од прва три места и пехар намењен победнику у генералном пласману. Екипа Спортског савеза се посебно истакла у пикаду где је и у женској и мушкој конкуренцији освојила прво место као и златне медаље у појединачном пласману. Са седам пехара у разним дисиплинама и једним за генерални пласман Спортски савез је потврдио доминацију на радничко-спортским играма за 2014. годину у организацији Самосталног синдиката. 

Тест

Monday the 29th. Спортски савез града Врања 2013.