Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

После три недеље такмичења, завршен је турнир у малом фудбалу „Златокоп 2014“ у истоименом селу близу Врања. Овогодишњи победник је екипа Кладионице која је у финалном сусрету савладала тим Ноћне долине 4:2. Треће место освојила је екипа Калдрме која је савладала кадете Динама после извођења пенала 5:3.

За најбољег играча турнира проглашен је Данијел Стошић из победничког тима, најбољи голман је Милан Тасић из другопласиране екипе, а најбољи стрелац је Александар Јањић из екипе Cool taxi Бинта. Три првопласиране екипе су, поред пехаре и медаље, добиле и новчане награде, а уручили су им председник Спортског савеза Града Врања Игор Младеновић и директор Душан Томић.

И ове године је турнир у Златокопу одлично организовала Месна заједница Златокоп под покровитељством Града Врања и Спортског савеза Града. Ове године су на турниру „Златокп 2014“ учествовале 22 екипе. 

Тест

Tuesday the 30th. Спортски савез града Врања 2013.