Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Поводом освајања бронзане медаље на Светском првенству у Београду и запаженог наступа на овој светској смотри кик бокса, градоначелник Врања, Зоран Антић приредио је пријем за освајача медаље из Врања, Фазлију Реџепија, за његову колегиницу из репрезентације Милицу Мирковић и за тренере врањских кик бокс клубова Ведрана Ташковића и Игора Младеновића.

Ведран Ташковић је на Светском првенству учествовао као помоћник тренера реперезентације Србије. Реџепи је у веома јакој конкуренцији у категорији до 57 килограма у полуфиналу изгубио од руског такмичара, који је  био и који је одвбранио титулу светсаког првака у овој категорији. Милица Мирковић је имала врло тежак жреб па се у четвтфиналу састала са актуелном светском првакињом, рускињом Закуповом и изгубила на поене. Градоначелник Врања, Антић је истакао да су ово велики успеси врањских такмичара и да је ово прва сениорска медаља са Светског првенства од како се такмиче врањски кик боксери.

"Град стоји иза својих такмичара и даље ће улагати у кик бокс. Честитам тренерима и кик боксерима на овом великом успеху и надам се да ће на следећем такмичењу ови резултати бити још бољи", рекао је градоначелник, Зоран Антић. Своја искуства и запажања са такмичења градоначелнику су пренели Милица и Фазлија и тренери Ташковић и Младеновић.

Тест

Sunday the 28th. Спортски савез града Врања 2013.