Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У Власотинцу су овог викенда одржана Првенство Србије Б класе у дисциплини лоу кик и Првенство централне Србије за јуниоре и кадете у истој дисциплини, на којим је учествовало 104 такмичара из 32 клуба.

На Првенству Србије у Б класи, Фазлија Реџепи из Врања је освојио златну медаљу у категорији до 57 килограма, као и Јован Јанковић у категорији до 54 килограма. Сребрну медаљу је освојила Ивана Давидовић (до 52 кг), а бронзу Маријана Давидовић (до 56 кг).

У јуниорској конкуренцији, Јован Јанковић је освојио злато, а Марко Динчић сребро у кадетској категорији. У ревијалном мечу, у категорији до 52 килограма, Ивана Давидовић из КБК Врање је савладала Ану Антић из КБК Стронг прекидом у првој рунди.

Такмичари из џудо клуба Врање учествовали су на Првенству централне Србије за старије пионире и другом изборном турниру за полетарце у Бору. У категорији до 42 килограма, најуспешнији је био Михајло Арсић из Врања који је освојио златну медаљу. Џудисти Врања су освојили и пет сребрних медаља и две бронзе. 

Тест

Sunday the 28th. Спортски савез града Врања 2013.