Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У суботу и недељу четири врањска клуба играју првенствене утакмице у својим шампионатима. У Првој одбојкашкој лиги за жене, одбојкашице Врања гостују Гимназијалцу у Краљеву и благи су фаворити на овом мечу. Квалитет играчког кадра је на страни врањског тима, што показује и пласман на табели, једино је домаћи терен предност Краљевчанки. Међутим, ако врањске одбојкашице одиграју у препознатљивом ритму, који имају ове сезоне, не треба сигурно стрепети за победу и за нове бодове у првенству.

У Другој лиги Исток за одбојкаше, Младост и Врање играју мечеве против Озрена из Соко бање и Топличанина 97 из Прокупља. Одбојкаши Врања, са новим тренером Виктором Петровим, јер је у међувремену смењен Славољуб Стојановић, имају предност домаћег терена и благи су фаворити у дуелу са екипом из Прокупља. Средина табеле је домет врањског тима у овој сезони. Младост гостује Озрену и има мале шансе да победи. Предпоследње место на табели  и само једна победа је биланс врањског тима и неких великих измена неће бити ни после овог кола првенства.

Кошаркаши Југбаскета играју у Бору са Зицером и имају реалне шансе да победе. Домаћи тим је млада екипа, која је незгодна на свом терену, али Врањски кошаркаши су квалитетнији састав па се надају победи и останку при врху табеле. У Квалитетној лиги Србије, кадети Југбаскета гостују кошаркашима Ниша а пионири екипи Баскет Бор.

У регионалној лиги Југ, стонотенисери врањског Топ Спина играју у Нишу меч редовног кола са другом екипом Стони. Врањски стонотенисери су лидери на табели и сигурно ће се на крају сезоне пласирати у виши ранг, тако да и на овом мечу треба очекивати победу Топ Спина.

Тест

Saturday the 18th. Спортски савез града Врања 2013.