Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У суботу и недељу девет врањских лигаша играју утакмице за бодове. Почиње  други део шампионата у фудбалској Зони Југ а кик боксер Фазлија Реџепи боксује профи меч у Јагодини.

У 17. колу Прве лиге, фудбалери Динама дочекују Радничког из Пирота, екипу која им је нанела најтежи пораз у јесењој сезони. У првом пролећном колу Динамо је победио у гостима, Раднички изгубио као домаћин, па се очекује тешка битка за бодове. Свој шампионат почињу и зонаши. Небески анђели дочекују Брзи брод, док Врањска Бања одлази у госте Пустој реци у Бојнику. Рукометаши Врања 1957 имају тежак меч у Врању са другопласираном Мокром Гором из Зубиног Потока. Ако желе опстанак у лиги, врањски рукометаши морају да јуришају на победу. Фок из Новог сада био је тврд орах за врањске одбојкашице и у Врању, а како ће бити у Новом Саду може се само претпостављати. Утакмица 18. кола Прве лиге за жене игра се у петак у Спенсу. У Другој лиги за мушкарце, Врање је домаћин Озрену из Соко бање а Младост гостује Хајдук Вељку у Неготину. Меч 16. кола Друге регионалне кошаркашке лиге између Југбаскета и Ђердапа из Кладова регистрован је службеним резултатом 20:0 у корист врањског клуба, јер су гости из Кладова предали овај меч. Клуб малог фудбала Варње, после победе у Бујановцу у мечу Друге лиге Исток, дочекује на свом терену Винтерспорт из Ниша. Врањанци су благи фаворит у овом мечу. Стонотенисери Топ спина играју дерби сусрет са другопласираним Славујцем из Ниша. Врањски стонотенисери су без пораза  а Нишлије имају један изгубљен меч.Кик боксер из Врања Фазлија Реџепи у хали Јаса у Јагодини боксује профи меч са домаћим такмичарем, чланом Палминих тигрова Богдановићем. Овај меч у категорији до 57. килограма трајаће три рунде по 2 минута у дисциплини лоу кик.

Тест

Saturday the 18th. Спортски савез града Врања 2013.