Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Против другопласиране Бачке освајање једног бода био би успех, а победа би била од великог значаја у борби за опстанак.

Ово мишљење је доминирало данас на конференцији за новинаре фудбалског клуба Динамо из Врања на стадиону Јумка, пред меч 22. кола Прве лиге Србије који се игра у недељу у Врању у 15 сати и 30 минута.

"Очекује нас тежак меч против врло јаког тима, који већ размишља о такмичењу у Супер лиги наредне сезоне. Последњи резултати Бачке неће нас заварати јер ми спремно очекујемо овај сусрет. Борићемо се до последњег атома снага, а ја бих лично био задовољан и једном бодом, јер у неким калкулацијама 12 бодова биће довољно за опстанак у лиги", изјавио је тренер Динама Саша Мркић.

Динамо има и персоналних проблема око састава тима. Познато је да због црвеног картона, против Бачке неће играти Шиник, а неће наступити и повређени Костић, Савић и Вујовић. Лакше су повређени  Ставрић и Николић, али на њих Мркић рачуна за састав тима.

Првотимци Динама Немања Миленковић и Милош Јанићијевић слажу се у једном, а то је да ће им противник бити врло јак тим који је добро позициониран на табели.

“Иако ће и Бачка наступити без тројице стандардних играча, то је састав који је за сваки респект. Не требамо да се бавимо противником него својом игром и уз помоћ публике можемо да победимо, јер смо добро радили током протекле недеље”, оцена је Јанићијевића и Миленковића.

Динамо мора до бодова ако жели и даље борбу за опстанак у лиги. У случају пораза у овом мечу шансе би им биле умањене. 

Тест

Sunday the 28th. Спортски савез града Врања 2013.