Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Утакмицу 23. кола Прве лиге Србије врањски Динамо игра у суботу у Лазаревцу против домаће екипе Колубаре. Тим поводом данас је на стадиону Јумка одржана конференција за новинаре на којој су, поред шефа стручног штаба Саше Мркића, говорили и фудбалери Никола Филиповић и Душан Петронијевић.

„Задовољан сам како су фудбалери Динама одиграли утакмицу против Бачке у прошлом колу и уколико поновимо такву игру, сигуран сам да ћемо из Лазаревца донети бод или сва три која би нам била од изузетног значаја у борби за опстанак“, рекао је шеф стручног штаба, Мркић.

Фудбалери Филиповић и Петронијевић су се сложили да их очекује тешко гостовање директном конкуренту у борби за опстанак, али да се надају још једној утакмици без пораза.

Тренер Мркић за сусрет против Колубаре на може да рачуна на повређене Костића, Вујовића и Стевића, а Шиник још увек чека одлуку Комисије да ли, после црвеног картона у 21. колу, има право наступа на предстојећој утакмици. 

Тест

Saturday the 27th. Спортски савез града Врања 2013.