Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

"Свака утакмица до краја првенства је од пресудног значаја за нас, сваки бод нам доноси приближавање зацртаном циљу, а то је опстанак у Првој лиги Србије. Земун је одличан тим који игра добро по боковима, али ту праве и велику празнину у одбрани па ја на нама да ту могућност искористимо и дођемо до толико жељених бодова. Оптимиста сам јер смо добро радили и ушли  смо у добар ритам. Ако одиграмо као против Бачке бодови ће остати у Врању." Ово је рекао на данашњој конференцији за новинаре на стадиону Јумка тренер Динама Саша Мркић. Динамо ће играти ослабљен јер је теже повређен Анђелковић на кога Мркић не може да рачуна до краја сезоне. Под знаком питања су и недовољно опорављени Зуцовић, Недучић и Ставрић, али се Мркић нада њиховом опоравку и конкуренцији за састав тима.

Првотимац Динама Никола Поповић је нагласио: "Нема чега да се бојимо. Земун је скуп добрих, искусних играча, али се надам победи". Капитен Динама Никола Вујанац је рекао ће у екипи Земуна Динамо имати достојног противника, али да се нада победи.

Утакмица Динамо - Земун игра се у суботу у 16 сати и 30 минута.

Тест

Sunday the 28th. Спортски савез града Врања 2013.