Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Данас је на стадиону Јумка одржана конференција за новинаре Фудбалског клуба Динамо на којој су говорили председник Динама Боривоје Антић и председник Скупштине Динама Зоран Антић. Председник ФК Динамо, Боривоје Антић је присутнима пренео саоппштење Управног одбора клуба који је одржан 5. јула и на коме су донешене одлуке да се Скупштина Динама одржи 14. јула у 19 сати, а да се прозивка играча обави 7. јула.

Боривоје Антић је напоменуо да су за Скупштину, осим делегата, позвани и градоначелник Града Врања, др Слободан Миленковић и члан Градског већа за спорт и омладину Ненад Ђорђевић, а да ће вршилац дужности шефа стручног штаба Динама, на предлог већника Ђорђевића, бити Драган Антић Рецко.

Председник Скупштине клуба, Зоран Антић је рекао да је зацртани циљ тј опстанак у прволигашком друштву остварен. „У разговору, који смо имали са Градоначелником нам је поручено да садашње руководство клуба треба да се повуче и ми смо у најкраћем могућем року сазвали Скупштину клуба на којој ће се разматрати постигнути резултати свих селекција клуба, као и финансијски извештај. Делегати Скупштине ће разматрати и разрешавање тренутног руководства Динама. Нама је циљ да оно што смо радили три године не падне у воду, а одговорност ће бити на новом руководству“ – рекао је Зоран Антић и додао да Динамо тренутно има дуговања око милион до два.

Прозивка свих селекција Фудбалског клуба Динамо обавиће се сутра, 7. јула у 18 сати на стадиону Јумка.  

Тест

Saturday the 27th. Спортски савез града Врања 2013.