Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Данас је на стадиону Јумка, одржана конференција за новинаре фудбалског клуба Динамо, поводом утакмице 10. кола Прве лиге Србије и гостовања врањског прволигаша Јагодини. На конференцији су говорили шеф стручног штаба Драган Антић који је истакао да је Јагодина тежак противник и да је ово једно од најтежих гостовања, али да Динамо не иде да се преда:

„Пораз на домаћем терену у претходном колу од екипе Будућности је утицао на самопоуздање и атмосферу у екипи која је мало пољуљана, али је највише утицала повреда нашег играча Александра Симова који је на кућном опоравку и за кога се не зна кад ће наставити са тренинзима. Не идемо у Јагодину да се предамо, даћемо свој максимум и надамо се да освојимо бар један бод“, рекао је Антић.

Играч Динама, Данијел Гашић, који је прошле сезоне играо за Јагодину је напоменуо да зна противника и да је Јагодина одлична екипа, али да се нада победи Динама.

За сусрет са јагодином, тренер Антић не може да рачуна због повреде на Ставрића, Стојмировића и  Симова, а због картона на Александра Стојковића.

Утакмица између Јагодине и Динама је на програмо у суботу. 

Тест

Monday the 29th. Спортски савез града Врања 2013.