Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Иако им ранг такмичења није по мери, за клуб са оваквом традицијом одговарајући ранг је Прва лига,врањски фудбалски клуб Динамо успео је да на полусезони у Нишкој фудбалској зони оствари најбоље резултате.

Динамо је освојио прво место после 15 одиграних кола са 36 освојених бодова, 5 више од првих пратилаца Балканског из Димитровграда и Радана из Лебана. Једини још кандидат за врх табеле је и Сврљиг на 4. месту са 29 освојених бодова.На почетку шампионата Управа клуба определила се за млађе играче који су појачана искусним фудбалерима из Лесковца и околине, и то је дало резултате. Динамо је у првом делу сезоне остварио 12 победа и само 3 пораза и са 32 постигнута гола уз 8 примљених је најефикаснији тим у Нишкој зони. Највећу победу Динамо је остварио у првом колу у Врању над Напредком из Алексинца, резулатом 6:1. Три пораза Динаму су нанели конкуренти за прво место, Радан у Лебану са 1:0, Балкански у Димитровграду, резултатом 3:0 и можда резултат који нико није очекивао а то је пораз Динама у селу Поповцу код Ниша од екипе Будућности.

Динамо и на пролеће има све шансе да освоји прво место и да се експресно врати у Српску фудбалску лигу Исток,  до тада фудбалска лопта мирује а праве се планови како да се то и оствари.

Тест

Wednesday the 1st. Спортски савез града Врања 2013.